Ювентус спечели много важна битка извън терена, която може да осмисли

...
Ювентус спечели много важна битка извън терена, която може да осмисли
Коментари Харесай

Трудно, но факт - върнаха 15 точки на Юве

Ювентус спечели доста значима борба отвън терена, която може да осмисли целия сезон на клуба от Торино. 15-те точки, които бяха отнети от актива на тима поради обвиняванията във финансови злоупотреби, бяха върнати на " бианконерите ", откакто те завоюваха обжалването на глобата.

Това значи, че Юве се завръща на трето място във краткотрайното класиране на Серия " А " с актив от 59 точки. При това състояние полуфиналистите в Шампионската лига Милан и Интер в момента са отвън огромната четворка.

За обвиняванията против Ювентус ще има нов развой, само че той надали ще завърши преди края на сегашния сезон, тъй че даже клубът да бъде приет за отговорен в него, то всяко вероятно наказване ще бъде годно за идната акция. 

Бяха почетени и жалбите на някогашния вицепрезидент на Ювентус Павел Недвед и още няколко члена на предходния ръб на шефовете. Тези на Андреа Аниели, Маурицио Аривабене, Федерико Черубини и шефа на Тотнъм Фабио Паратичи обаче бяха отхвърлени.

Ювентус подаде тъжба пред най-висшия състезателен съд в Италия в границите на Италианския олимпийски комитет (КОНИ), който през днешния ден взе решение, че наказването, което наложи Италианската футболна федерация, не е добре стимулирано и няма изясненост по отношение на причините за него.

Поради тази причина би трябвало да има нов развой, който да излезе с стимулирано решение. Адвокатите на Юве упорстваха, че цялото дело би трябвало да завърши още в този момент, само че не реализираха триумф в това свое искане и нов развой ще има. За него ще бъдат събрани в допълнение доказателства, а евентуално ще бъдат въвлечени и други клубове.

Сега целият проблем се трансферира за следващ път към Апелативния съд към Италианската футболна федерация. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР